Vivacolor värvid said Põhjamaade ökomärgise

Eestis toodetud Vivacolor värvid said Põhjamaade ökomärgise Nordic Swan (Põhjamaade Luigemärk), mis kinnitab, et Vivacolor Interior sarja värvid vastavad kõige rangematele värvidele kehtestatud keskkonnasäästlikkuse- ja kvaliteedinõuetele Põhjamaades.

„Keskkonnasõbralike ja tervisele ohutute värvide tootmine on meie eesmärgiks olnud juba viimased mitu aastat“, selgitas AS Tikkurila tegevdirektor Romet Pärn. „Täiendame värvide retseptuuri pidevalt ja erinevates rahvusvahelistes laborites testides olemegi jõudnud tulemuseni, mis võimaldab toota Põhjamaade kõrgeimatele standarditele vastavavaid värve."

„Tarbijatele annab antud märk kindluse, et meie värvid ei sisalda kantserogeenseid aineid ning nendega värvides lendub õhku vaid väga minimaalne kogus neid orgaanilisi ühendeid, mis võivad tekitada allergiat," ütles Pärn.

Vivacolor Interior värvidele on andnud ametliku tunnustuse ka Eesti Allergialiit. 

Tikkurila kontserni käive 2012. aastal oli 671,8  miljonit eurot, kontsernis töötab kokku 3300 inimest.

Tikkurila on noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsil.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara