Jaekaupmehed kohtuvad taas hulgikaupmeestega

8. mail toimub seminar „Kuidas saada uus toode jaeketti?“, kuhu on registreeritud juba üle 90 osaleja. Osalejatele soovivad teada saada, kuidas jaeketid otsustavad.

Äripäeva kaubanduseteemaveebi www.kaubandus.ee ja müügiveebi www.bestsales.ee poolt korraldataval seminaril esinevad Rimi, Maxima, Prisma Peremarket, ETK, Selver ning tootjate poole pealt Saku õlletehas ja hulgikaupmeeste eest astub üles Jungent Estonia.

Balti Veski tegevjuht Ergo Neeme osaleb seminaril üleüldise info saamise eesmärgil. „Huvitav on kuulata, mida jaeketid räägivad ja mis suunas plaanivad nad liikuda,“ kommenteeris Neeme.

Kafo jaemüügijuht Kersti Lukkats ütles, et osaleb antud seminaril kuna tema on vastutav jaekettidega suhtlemise eest ja tegeleb kaupade maaletoomisega. „Seminarilt ootan, et jaeketid annaksid täpse ülevaate, et mille järgi nad leiavad uutele toodetele ruumi kaupluste riiulis,“ ütles Lukkats. Samuti viskas õhku küsimuse, mille alusel teeb jaekett toodetele analüüsi ja kuidas nad analüüsivad kauba kategooriate kasumlikkust või kas üldse analüüsivad. „Ootan värskemat põhjalikku tagasisidet, millised on trendid ja jaekettide ootused,“ sõnas Lukkats.

Flora Kaubanduse juhataja Enn Kauts soovib teada saada, mis poliitikat hulgikaupmehed ajavad ning mida nad mõtlevad.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara