Autor: Maarit Eerme • 17. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LPP Retail Estonia kasvab juhtivaks rõivamüüjaks Eestis

LPP Retail Estonia avab Eesti suurima Reserved kaupluse Rocca al Mare kaubanduskeskuses, viies ettevõtte üldise kaubanduspinna üle 8000 ruutmeetrini. 

Uue kaupluse üldpind ulatub 1500 ruutmeetrini ning pärast seda opereerib LPP Retail Estonia OÜ Eestis kokku üle 8000 ruutmeetri kaubanduspinda, mis on aluseks ettevõttele turuliidri positsiooni saavutamiseks.

“Tegutseme Eesti turul 11 aastat ning oleme oma nelja kaubamärgiga esindatud Eesti kõikides tähtsamatest linnades ja suurimates kaubanduskeskustes. Reservedi uue kaupluse avamine tähendab meie ettevõtte jaoks uue arenguetapi algust. Kavatseme edaspidi hoogsalt laieneda, et suurendada 2015. aastaks meie kaupluste kaubanduspinda 13 000 ruutmeetrini,” ütles LPP Retail Estonia OÜ juhatuse liige Hendrik I. Pass.

Ettevõte avab tänavu augustis veel kaks uuendatud kontseptsiooniga Reserved ja Cropp kauplused Tartus.

“Muudatusi tuleb sisekujunduselementides, erinevad klientide sihtgruppide tooted on paremini eristatavad ja kergemini üles leitavad. Suurema kauplusega tagatakse ka korralik täismahus lastekaupade valik. Uue kontseptsiooni peamine eesmärk on muuta ostukeskkonda Reservedi kliendile mugavamaks ja arusaadavamaks, olla värske ja lahe koht ostude tegemiseks,” lisas Pass.

LPP Retail Estonia OÜ on juhtiv rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis toob maale Reserved, Mohito, House ja Cropp kaubamärke ning haldab üle 8000 ruutmeetri kaubanduspinda. Firma annab Eestis tööd kokku 164 inimesele. Oma esimese Reservedi kaupluse avas ettevõtte 2002. aasta veebruaris.

LPP Retail Estonia kuulub LPP Capital Gruppi, mis on Kesk- ja Ida-Euroopa üks suuremaid rõivamüüjaid. LPP Capital omab 12 riigis kokku 1077 kauplust kogupinnaga 579 000 m2.

Alates 2001. aastast Varssavi börsil noteeritud ettevõtte käive ulatus 2011. aastal 595 miljoni euroni. Käesoleva aasta esimeses kvartalis moodustas kontserni konsolideeritud müügitulu 180 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 13% suurem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757