Prisma Peremarket otsib 90 uut töötajat

Prisma Peremarket võtab Tallinnas tööle 90 uut inimest, kelle uueks ametikohaks oleks müüja-kassiir, klienditeenindaja ning palk jääb vahemikku 473-647 eurot kuus.

"Tallinnas valitseb teadupärast tööjõu nappus ning suveks on tarvis lisatööjõudu," kommenteeris Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Kadri Lainas. Lisades, et nad plaanivad luua mõned uued osakonnad, kuhu nad värbavad täiesti uusi töötajaid.

„Prisma sobib väga hästi töökohaks tudengitele, kes soovivad paindliku graafikuga töötada,“ sõnas Prisma Peremarketi personalidirektor Reet Ratas.

„Lisaks on Prisma oma paindlikkuse tõttu väga hea töökoht ka vanemaealistele. Kui tänasel päeval mitmed töökohad pensioniealisis meelsasti ei palka, siis meil töötab väga palju toredaid pensionäre,“ lisas Ratas.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam pea 1200le inimesele.  Ettevõttel on Eestis 9 kauplust ja 1 restoranimaailm.

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara