Viru Keskus tühjendati õppusel 10 minutiga

Täna kell 9.17 algas Tallinnas Viru Keskuses kriisiõppus, mille käigus evakueeriti keskuses ja bussiterminalis viibinud inimesed.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul võis ühtekokku 22 minutit kestnud õppuse õnnestunuks lugeda. "Keskusest suudeti inimesed välja suunata kümne minutiga. Seejärel kontrolliti maja üle ning kuulutati ohuolukord lõppenuks," kirjeldas ta koos Põhja-Eesti päästekeskusega korraldatud õppust.

"Ohuolukorra simulatsioon on ainus viis veenduda, et keskuse ja bussiterminali teenindajad on võimalikeks kriisiolukordadeks parimal viisil valmistunud. Mida kiiremini ja efektiivsemalt suudavad töötajad külastajaid abistada, seda kindlamalt suudame reaalse ohu korral korvamatud kahjud ära hoida," lisas Vasar.

Viru Keskuse teatel korraldavad nad töötajaile vähemalt kord aastas kriisiolukorras tegutsemise koolitusi ja õppusi, kus pööratakse erilist tähelepanu külastajate ohutule ja sujuvale evakueerimisele. Eesmärk on harjutada ja tagada kriisiolukordadeks koostatud tegevuskavade sujuv toimimine.

Tallinna südalinnas asuvas Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara