Toidutöösturid arutavad toiduainete hindade üle

Täna arutlevad toiduainetööstuse suurtegijad liidu aastakonverentsil, kuidas tagada toodete kvaliteeti olukorras, kus sisendhinnad alanemismärki ei näita ning tarbijate rahakotil on piir ees. Ühtlasi kuulutatakse välja Eesti Parim Toiduaine konkursi võitjad.

„Toiduainete hinnatõus teeb muret nii tarbijatele kui ka toiduainete töötlejatele,“ tõdes Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp. „Kuigi on üha rohkem tarbijaid, kes eelistavad kõrgema lisandväärtusega tooteid, peab suur osa tarbijaist endiselt oma kulutusi hoolega jälgima.“

Tänavu seitsmendat korda peetaval aastakonverentsil “Vähemaga rohkem – toidutööstuse võimalused” esinevad põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, Eesti Panga president Ardo Hansson, AS Atria Baltic juhatuse esimees Olle Horm, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer ja konsultant Jari Kukkonen.

Teemal „Kahe hinnasildi vahel – kuidas edasi?“ diskuteerivad Valio Eesti juht Maido Solovjov, Kalevi juht Kaido Kaare, Rakvere Lihakombinaadi juht Teet Soorm ja ETK juht Jaanus Vihand.

Lisaks kuulutatakse välja Eesti Parima Toiduaine kuldmärgisaajad – Eesti Parim Toiduaine, Eesti Parim Mittealkohoolne Jook, Eesti Parim Alkohoolne Jook, Eesti Parim Toit Tervisele, pronksmärgi teeninud väikeettevõtjad, Kokkade Lemmik ja Meedia Lemmik. Samuti tunnustatakse Toiduliidu parimaid eksportivaid ettevõtteid.

Osale arutelus

  • aripaev .ee, Kristi Malmberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara