Montonist saab Eesti Olümpiakomitee sponsor järgnevaks neljaks aastaks

2. mail sõlmisid Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli ning Baltika juhatuse esimees Meelis Milder sponsorlepingu järgnevaks neljaks aastaks. Monton on Eesti Olümpiakomitee ametlik sponsor aastast 2004 ning riietanud paraad- ja vabaajavormi delegatsiooni sportlasi.

Meelis Milderi sõnul on suur au olla Eesti Olümpiakomitee sponsor: „Olümpialiikumine sobib suurepäraselt kokku Baltika visiooniga – ausa võistluse kaudu püüda saavutada kõrgeid tulemusi. Meie jaoks on lisaargumendiks loomulikult võimalus riietada meie sportlasi ja kogu olümpiadelegatsiooni ning esitleda seeläbi Eesti moeloomingut kogu maailmale, Monton on meie brändiportfellis selleks sobivaim kaubamärk.“

Eestit esindava 2014 Sotši olümpiadelegatsiooni paraad- ja vabaajavorm valmib Montoni kahe disaineri Piret Pupparti ning Peeter Rästa juhtimisel. Piret Pupparti sõnul keerleb olümpiakollektsiooni lugu hundi kui hingelooma ümber – lojaalne ning pühendunud oma meeskonnale, samas võrreldav sportlasega tema tipphetkel. Kollektsiooni kaunistab silmapaistev ja jõuline graafikamäng, sealhulgas efektne maakoodi EST kasutamine.

„Läbiva elemendina on kasutatud musta kaheksakanna mustrimotiivi, värvidest on esindatud moderne must-valge kombinatsioon, aktsendiks sinine,“ täiendas Peeter Rästa.

Rõivastus on samaaegselt nii esinduslik, funktsionaalne kui ka mugav – on pöördutud rohkem naturaalsemate materjalide poole, pidades silmas just Sotši tujukat kliimat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara