Atria müüs esimese kuuga 31,5 tonni retrovorsti

Tarijatele meeldivad nostalgilised maitsed, mistõttu on Atria Eesti ASi Vastse Kuuste nostalgia vorstid olnud edukad ning tõid kaasa mõningase tarneraskuse.  

„Võtta Vastse-Kuuste tooteportfelli nõukaaegse retsepti järgi valmistatud vorstid, oli meie jaoks suur väljakutse – me ei osanud lõpuni aimata, kuidas enamus tänapäevaseid tarbijaid kunagised hitt-tooted vastu võtab,“ märkis Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm.  „Praeguses ülitihedas lihaturu konkurentsis tuleb aga riske võtta, et uute toodetega välja paista ning eristuda. Tarbija jaoks on äratundmisrõõm hetkel kõige suurem rõõm," kinnitas Horm.

„Tänapäeva tarbija on väga teadlik, mida ta endale suhu pistab – eelistatud on naturaalsed maitsed ja koostisosad,” rääkis Atria Eesti ASi müügidirektor Meelis Laande.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara