Aasta mõjukaim finantsjuht on Maigi Pärnik-Pernik

Täna valiti Äripäeva konverentsil BIG4 aasta mõjukaimaks finantsjuhiks Baltika finantjuht Maigi Pärnik-Pernik.

Äripäeva finantsjuht Toomas Truuverk rääkis, et 20 väga auväärse finantsjuhi hulgast valiti välja viis. "Võitja üle käis tuline arutelu. 1500 finantsjuhist valiti viis nominenti, see on märkimisväärne," ütles ta.

Maigi Pärnik-Perniku sõnul on mõjukaima finantsjuhi tiitel talle suur tunnustus ja toetus. Baltikal on tema kinnitusel olnud nii häid kui halbu aegu, ent nüüd on käes head ajad. "Soovin kõigile, et töötage ettevõttes, mille äri teile meeldib ja mille käekäigust te olete huvitatud, siis läheb ka hästi," soovitas ta.

Mõjukaim finantsjuht sai auhinnaks graveeringuga kuldse sulepea.

Tiitli nominendid olid Rain Silivask (Graanul Invest), Maigi Pärnik-Pernik (Baltika), Piia Kallas (Riigi Kinnisvara AS), Piret Aava (Starman), Ruta Juzulenaite (Pro Kapital Grupp).

Eelmisel aastal esimest korda toimunud valimisel pälvis tiitli Eesti Energia finantsjuht Margus Kaasik. Mõjuka finantsjuhi nimetamise eesmärk on tõsta esile tõeliselt häid oma ala tegijaid ja nende panust edukate ettevõtete juhtimises.

 

Osale arutelus

  • Marta Jaakson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara