Autor: Maarit Eerme • 24. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õismäel algab Maxima XX supermarketi ehitus

Järgmisel nädalal  algab  Õismäe Kullerkupu kaupluse ja kõrval asuva turu ümberehitus Maxima XX supermarketiks, mis plaanitakse avada detsembris.

Maxima laieneb jõudsalt Tallinnas Õismäel, mullu laiendas kauplusekett  Järveotsa ja Meelespea kauplusi ja selle aasta lõpuks avatakse seal ka esimene XX tüüpi supermarket .

Maxima  avalike suhete juhi Erkki  Erilaidi hinnangul on Õismäe väga perspektiivikas piirkond. „Meie kolm sealset kauplust jäid klientidele selgelt kitsasteks, ostjaid käis palju ja kaubariiulite vahel oli üha rasksem liikuda. Samuti küsiti tihti, millal jõuavad piirkonda suuremad kauplused nagu Maximal on näiteks Lasnamäel,“ rääkis Erilaid.

Kullerkupu Maxima X lähipood on viimast päeva avatud pühapäeval  ning järgmisel nädalal algab vana turuhoone lammutamisega uue kaupluse ehitus.

Kaubanduskeskus rajatakse uuenenud Maxima brändikontseptsioonist lähtuvalt. "Kaupluse müügisaal on avaram, kaupade paigutus mugavam, tootevalik mitmekesisem. Samuti muudetakse ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust," märkis Erilaid.

Maxima uues sisekujunduses domineerivad tumehallid, oranžid ja helerohelised toonid.

Maxima investeerib ehitusse üle 2,5 miljoni euro. Lisaks keskuse krundile saab uue teekatte ja korrastatakse kõrval asuv linna maa. 

Rajatava kaubanduskeskuse üldpind on 2500 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla enam kui 1500 ruutmeetrit ning tööd saab ligi 90 inimest.

Maxima XX supermarketi hoone Õismäele projekteeris Arhitektuuribüroo FP OÜ, ehitust hakkab teostama Agrus Construction Company OÜ ja järelvalvet Ehitusekspetriisibüroo OÜ.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757