Autor: Maarit Eerme • 28. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kavandadakse Lasnamäe Centrumi  laienemist

Tallinna linnavalitsus otsustab homsel istungil Lasnamäe linnaosas Tondiraba asumis asuva kaubanduskeskuse laiendamist võimaldava detailplaneeringu koostamise algatamise.

Mustakivi tee 13 kinnistu detailplaneeringu algatamise taotluse esitas OÜ Linnasaare Kinnisvara. Tallinna Linnavalitsuse korraldusega algatatakse Mustakivi tee 13 kinnistu detailplaneeringu koostamine. Planeeritava maa-ala suurus on 8,53 ha.

Detailplaneeringu koostamise eesmärk on luua võimalus kaubanduskeskuse Lasnamäe Centrum laiendamiseks, ehitades ärimaa sihtotstarbega Mustakivi tee 13 kinnistule kaks kuni 5 maapealse ja 1 maa-aluse korrusega kaubanduskeskuse ärihoonet. Mustakivi tee 13 kinnistu on praegu hoonestatud kahekorruselise kaubanduskeskusega.

Kehtiva detailplaneeringu muutmise vajadus on tingitud kinnistu omaniku soovist olemasolevat kaubanduskeskust laienda, et tõsta kaupade ja teenuste tarbimise kvaliteeti ning kättesaadavust ja luua uusi võimalusi vaba aja veetmiseks.

Detailplaneeringu algatamise taotluse juurde on lahendusettepaneku koostanud K-Projekt AS.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757