Arno Kütt: netimüük kasvab iga kuu 15%

Kui kunagi otsiti internetist asi välja ja mindi poodi ostma, siis nüüd pigem käiakse poes vaatamas ja ostetakse internetist, ütles sisustuskaubamaja ON24.ee omanik Arno Kütt. 

"Inimesed ostavad järjest enam internetist," lisas Kütt. „Meie müük on kogu aeg kasvanud, alates masu lõpust. Sel aastal on müük kasvanud umbes 15% võrreldes eelmise aastaga,“ märkis Kütt.

Tema sõnul on selle põhjus soodsamad hinnad ja mugavus. „Kui kunagi oli niimoodi, et internetist otsiti asi välja ja mindi poodi ostma, siis nüüd pigem käiakse poes vaatamas ja ostetakse internetist,“ lausus Kütti. „Inimesed on järjest rohkem harjunud ostma interneti teel.“

Küti sõnul mõjutab müüki ka hoogaeg, teatud kuud, mis on madalama ja teised suurema müügiga. „Meil on e-poed nii Eestis kui ka Soomes ning praegu kasvavad mõlemad turud,“ tõdes Kütt. Selleks aastaks prognoosib ta käibekasvu üle 15%.

Statistikaamet teatas täna, et aprillis suurenes jaemüük enim kasutatud kaupade kauplustes ning väljaspool kauplusi (kioskid, turud, otsemüük), kus jaemüük kasvas aastaga poole võrra (50%). Keskmisest enam kasvas aprillis jaemüük posti või interneti teel (kasv 21%), majatarvete, kodumasinate, rauakaupade ja ehitusmaterjalide kauplustes (kasv 16%) ning apteekides ja kosmeetikatarvete kauplustes (kasv 14%).

Osale arutelus

  • Alyona Stadnik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara