Apollo: mais olid populaarseimad uudisromaanid

Raamatukaupluste kett Apollo müüs maikuus enim eestikeelseid uudisromaane ning kasvatas raamatute müüki 10 protsenti võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Kokku kasvas raamatute müük võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 10 protsenti. Kõige populaarsemad olid Indrek Hargla "Apteeker Melchior ja Pirita kägistaja" ning Andrus Kivirähki "Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust."

CD-plaatide müük kasvas möödunud kuul võrreldes 2012. aasta maiga 55 protsendi võrra. Eelistatuimad albimud olid eranditult eestimaised, millest enim müüdi Winni Puhhi kauamängivat „Pole see jõumehe elu üldse kerge“.

Filmidest olid maikuus populaarseimad täiskasvanutele suunatud täispikad mängufilmid. Enim osteti Quentin Tarantino värskeimat linateost „Vabastatud Django".  Kokku kasvas filmide müük mais võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 3 protsenti.

Erinevaid laua- ja digitaalseid mänge osteti möödunud kuul võrreldes 2012. aasta sama perioodiga 11 protsenti enam. Populaarseimaks osutusid juba mitmendat kuud järjest tegevuskaardid „100 tegevust lapsele reisi ajal“.

Kokku kasvas Apollo kaupluste käive maikuus võrreldes 2012. aasta sama perioodiga 10 protsenti.

Raamatukauplusteketti Apollo kuulub 11 kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara