Bauhof: teeme kampaaniat 365 päeva aastas

Bauhofi turundusdirektori Britte Maidra sõnul on raadioreklaam neile oluline ja stabiilse osakaaluga.

"Üritame labasusi vältida, küll aga olla originaalsed. Mis meid eristab – me müüme praktilisi asju. Inimesed, kes kipsplaati ostavad, on lihtsad inimesed. Nad ei taha kuiva teksti. Oleme võtnud endale huumorimeelega müügikeele," rääkis Maidra Best Practice'i seminaril "Kuidas raadioreklaami abil rohkem müüa?".

Maidra sõnul on raadioreklaam protsentuaalselt läbi aastate suhteliselt stabiilse osakaaluga, kasv ja langus võrreldes eelmiste perioodidega kõigub aga tublisti ning peegeldab aastate lõike üldist meedia- ja majanduseseisu.

Samas on raadio osakaal võrreldes kogu meediaturuga ehitusmaterjalide kaupluste kategoorias tunduvalt suurem – kuid ka kõikumine aastate lõikes on suurem. "Muutused võrreldes eelmiste perioodidega peegeldavad majanduse üldseisu pigem "tagurpidi"," märkis Maidra.

Eriti oluline on raadioreklaam Bauhofi jaoks aiahooaja alguses. Samuti jälgitakse väga pingeliselt konkurentide tegevusi. "Kui konkurent on intensiivselt Kuku raadios, siis peame meiegi seal olema," kinnitas Maidra. Ta lisas, et ettevõte teeb kampaaniat 365 päeva aastas.

Bauhofi turundusdirektori saadud õppetunnid ja soovitused on järgmised:

• Hoia sama keelt kõigis kanalites, sh raadios.

• Ära kasuta "raadioreklaami" hääli.

• Kirjelda toodet – asenda pilt sõnadega.

• Ühes klipis kasutatavad tooted peavad olema omavahel seotud.

• Ära kasuta negatiivseid tundeid, assotsiatsioone, tekitada võivaid olukordi, hääli.

• Ratsionaalsed ostud, emotsionaalsed otsused.

• Eristu!

Best Practice'i seminaril "Kuidas raadioreklaami abil rohkem müüa?" rääkisid ettevõtted raadioreklaami parimatest praktikatest.

Osale arutelus

  • Laura Mallene

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara