Maxima avab Viimsi kaupluse

Maxima avab 19. juunil Viimsis Maxima X kaupluse,  mis annab tööd 60 inimesele.

Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Viimsi pood küll formaadilt kodukauplus, kuid ligi 1000-ruutmeetrine müügisaal annab võimaluse pakkuda poes sarnast kaubavalikut nagu oleme harjunud nägema suuremates supermarketites.

„Viimsis on kaubanduses küll üliterav konkurents, kuid nägime siiski, et tänapäevasele, soodsate hindadega kauplusele, on sealsel jaeturul ruumi veel küll. Samuti sai kauplus ehitatud nii, et meie uutel klientidel oleks sisseostude tegemine võimalikult mugav,“ märkis Pacesa. 

Aadressil Pargi tee 22 avatava Maxima X kodupoe üldpind on 1500 ruutmeetrit, millest 970 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. 

Jaekaubanduskontserni Maxima Grupp kuulub 500 kaubanduskeskust MAXIMA X, MAXIMA XX ja MAXIMA XXX, ALDIK, T-MARKET ja T-MARKET EXPRESS. Neist 226 asub Leedus, 141 Lätis, 70 Eestis, 21 Poolas ja 42 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 29 500 töötaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara