Maxima sulgeb Tallinnas kodupoe

23. juunil suletakse aadressil Punane 52 asuv Maxima X kodupood ning kõik kaupluse töötajad asuvad vastavalt oma sooviavaldustele tööle teistesse Maxima kauplustesse Lasnamäel.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaidi sõnul avas jaekett mullu novembris Smuuli tänaval Maxima XX supermarketi, mis on oma laia kaubavaliku ja soodsate hindadega paljud tarbijad sinna meelitanud ning seetõttu polnud enam põhjust Punase tänava kauplust töös hoida.

„Eestis valitsev kaubanduspindade üleküllus ja üliterav konkurents sunnib siiski kõiki jaekette kriitilise pilguga üle vaatama oma kaupluste tulemusnäitajaid, mis kahjuks võib kaasa tuua ka mõne kahjumiga töötavad kaupluse sulgemise,“ rääkis Erilaid.

„Maxima kauplustes on siiski tänavu käibed valdavalt tublisti kasvanud ning rohkem sulgemisi plaanis ei ole,“ kinnitas Erilaid.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara