Rimi: rekordiline arbuusimüük

"Sel aastal oli arbuus Jaaniaja parima müügiga toode, müüsime seda rekordkoguses," väitis Rimi Eesti Foods AS-i pressiesindaja Katrin Bats, ent ei soovinud numbriliselt koguseid avaldada.

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul soetavad eestlased jaaniõhtuks liha kõrvale ka palju kala. „Jaani eel müüsime tavapärasest soodsama hinnaga nii vikerforelli kui jahutatud Norra lõhet, mis leidsid tee pühadelauale ja Rimi enimmüüdud toodete edetabelisse,“ lisas ta. Jaaniaja müügihitid Rimi klientide seas olid seakaelakarbonaad, vikerforell ja lõhe.  

„Tooretest grilltoodetest müüdi jaaniõhtu eel kõige enam Maag Lihatööstuse toorvorstikesi lambasooles ning Rakvere lihatooteid alates grillribist lõpetades pereðaðlõkiga. Valmis grillvorstikestest olid kõige populaarsemad Saaremaa Lihatööstuse õhtugrill, Maag Lihatööstuse õllepunnid juustuga ning Rakvere grillvorstid murulaugu ja tomatiga,“ kommenteeris Bats.

Kõikidest Rimidest ja Säästumarketitest tegi Jaaniaja parima müügi Mustakivi Rimi Tallinnas ja Kuressaare Rimi ning XL Säästumarket. Suuremad ostud tehti Rimi ja Säästumarketi kauplustes 21. juunil.

Batsi sõnul olid sel aastal Rimi müügitulemused paremad kui aasta eest, millele aitas kindlasti kaasa riigipüha langemine tööpäevale ning grillimist soosiv päikesepaisteline ilm. Sellele osutab ka pea 40% võrreldes eelmise aastaga tõusnud jäätise müük.

Puu ja köögiviljadest lisaks arbuusile osteti hästi ka kodumaist Luunja kurki. Ootustepäraselt läks suurtes kogustes lahjasid alkohoolseid jooke, õlledest ostsid Rimi kliendid rohkem A. le Coqi õlut.

 

 

Osale arutelus

  • Inga Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara