Autor: Marta Jaakson • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhofi juht: muutusi plaanis ei ole

MyInvest Estonia ostis Rootsi erakapitalifondilt Askembla Growth Fund Bauhof Group ASi ja MyFitness ASi, Bauhofi juht Mart Vau kinnitas, et ettevõttes muutusi kavas ei ole ning plaanis on kasvamise jätkamine.

Vau märkis, et Askembla osaluse Bauhofis ja MyFitnessis ostsid välja eelkõige teised senised Bauhofi ja MyFitnessi aktsionärid, ent väikese panuse andsid ka ettevõtete mõned juhtivtöötajad, teiste seas tema ise.

Ettevõtte juhtimises pärast omanike vahetust Vau kinnitusel muutusi plaanis ei ole. 

Vau sõnas, et Bauhof on jätkuvalt Eesti suurim ehitus- ja aiakaupade müüja. "Soovime jätkata samal kursil ja plaanime järgneva aasta jooksul avada kaks uut kauplust. Lähema kolme aasta jooksul soovime avada veel kuus kauplust," kinnitas Vau Bauhofi kasvuplaane.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757