Biobanaanide müük kasvas aastaga ligi kolmandiku

Tarbijad eelistavad üha enam orgaaniliselt kasvatatud puuvilju. Nii on Rimi kauplustes keemiliste tõrjevahendite ja kunstväetisteta kasvatatud biobanaanide müük kasvanud aastaga kolmandiku võrra.

„Tarbijad hindavad üha enam puu- ja köögiviljade puhul laia valikut ning aina sagedamini soovitakse osta kunstväetisteta kasvatatud vilju,“ sõnas Rimi kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats. „Hoolimata veidi kõrgemast hinnast on paljudele tarbijatele tähtis, et toiduained oleks orgaaniliselt kasvatatud. Seda näitavad nii biobanaanide kui ka teiste mahetoodete müügitulemused. Võrreldes eelmisel aasta tulemustega ostetakse biobanaane igakuiselt ligi 35 protsenti enam,“ lisas Bats.

Biobanaanide kasvatamisel ei kasutata keemilisi tõrjevahendeid ega kunstiväetisi. Viljade kasvatamisprotsessi kontrollivad regulaarselt rahvusvahelised ja sõltumatud organisatsioonid, kes väljastavad viljade kvaliteedi kohta sertifikaadi.

Rimi kauplustes on vastavalt hooajale ning sortimendile igapäevaselt müügil enam kui 300 puu- ja köögivilja. Lisaks on valikus mitmed maitserohelised.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara