Kõik kolm Läänemaa poeketti mullu kasumis

Kõik kolm Läänemaa kauplusteketti lõpetasid eelmise aasta kasumiga, kaks neist tõstsid lisaks ka töötajate palka.

Haapsalu tarbijate ühistu lõpetas aasta 530 000 euro suuruse kasumiga, mis jäi veidi alla aasta varasemale 587 000 eurosele. "On tunne, et inimesed hakkavad tajuma, et on eestimaine poekett ja on n-ö välismaised ründajad, kes tahavad vaid kasumit teenida," ütles tarbijate ühistu juht Raimond Lunev Lääne Elule.

"Muidugi tõstsime palka," märkis ta ning lisas, et 140 töötajaga ühistu tõstab palku igal aastal.

14 kauplusega Lihula tarbijate ühistu teenis eelmisel aastal ligi 162 000 eurot kasumit ehk aasta varasemast 7,9 protsenti rohkem; samas tunamullu 40 000 euroga kahjumisse jäänud Haapsalus kolme poodi pidav OÜ Aardemaa jõudis eelmisel aastal 30 000 euroga taas kasumisse.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara