Ostukorvi hind tõusuteel

"Üldiselt on hea ilm kaupmeest soosinud ning vähemalt liha ja jäätise müügi üle oleks patt kurta," rääkis Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.

Vilu sõnul on müügile kaasa aidanud ka väiksemate linnade kaupluste sortimendi suurendamine ning SelverEkspressi iseteeninduse laienemine Tallinnast välja.

"Samas teevad kliendid väga teadlikke valikuid ning eelistavad sooduspakkumises olevaid tooteid," ütles Vilu. "Seejuures ei otsita mitte odavaid kaupu, vaid kvaliteetseid tooteid, millel on kampaaniahind," lisas ta.

Keskmise ostukorvi hind on Vilu sõnul tõusuteel, osaliselt on see tingitud hinnatõusust.

"Usume, et järgmise kuue kuu tulemusi iseloomustab stabiilsus," toetas Rimi turundusjuht Andrija Lilleoja konjunktuuriinstituudi uuringu kaubandus- ja teenindussektori hinnangut. "Samas ei pääse keegi kindlasti jaekaubandusele iseloomulikust hooajalisest kõikumisest, mis paneb pärast külluslikku suve kõiki sügisel veidi enam pingutama," lisas ta.

Osale arutelus

  • Ave Lepik, Inga Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara