Autor: Maarit Eerme • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peetri ja Hiiumaa Selverite juurde rajatakse Neste tanklad

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara ja Neste Eesti sõlmisid juuli alguses koostöölepingud, mille alusel rajatakse kaks uut automaattanklat -  üks Peetri Selveri ja teine Hiiumaa Selveri juurde. 

Peetri alevikus avatakse Selver tänavu novembris ning samaks ajaks valmib ka Neste tankla. „Asukoht on ühtaegu hea nii jaekaubanduseks kui kütusemüügiks,“ kinnitab Selveri keti juht Andres Heinver.

„Kiiresti kasvavas ja arenevas Peetri asumis on Selver esimene suur toidupood ning loodame, et avatavast kauplusest saab piirkonna keskus. Tallinnast Tartu suunal liiguvad iga päev tuhanded autojuhid, kellele jäävad nii kauplus kui tankla mugavalt paremat kätt. Näeme lisaks kaubanduskeskusele ja tanklale seal ruumi veel teistelegi kaubandus- ja büroopindadele, mida toetab sügiseks valmiv taristu,“ lisas ta.

Vastavalt detailplaneeringule on Peetri Selveri ümber asuvatele kruntidele võimalik rajada kaks automüügi salongi, kaubandushoone ning büroohoone. 

Hiiumaa esimene Neste tankla on plaanis avada 2014. aasta maikuus. Kinnitatud detailplaneering võimaldab lisaks tankla rajamisele laiendada seal ka kaupluse parklat ning välja ehitada bussipeatus ning autopesula. 

„Oleme Hiiumaa pealinna saabumise väravaks ning teeme jõupingutusi, et meie kooslus saaks mitmekesine nii hiidlasele kui turistile,“ rääkis Andres Heinver. „On ju mugav, kui kõik saab kätte ühest kohast,“ lisas ta.

Selveri ketti kuulub hetkel 40 kauplust. Tänavu avatakse veel kauplused Viljandis, Peetri alevikus ning Tallinnas Balti jaamas. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd 2300 inimesele. 2012. aasta müügitulu oli 329,9 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 32,7 miljonit ostu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757