Autor: Maarit Eerme • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solarises avab sügisel uksed spordiklubi MyFitness

Sel sügisel avab Tallinnas Solaris keskuses uksed pealinna viies MyFitness spordiklubi, mis hakkab tegutsema senistes Tallinna Tantsuakadeemia ruumides.

MyFitnessi juhatuse liige ja Askembla Asset Managementi partner Erkki Torn ütles, et neil on hea meel avada oma järgmine klubi just kesklinnas ning Solarises. "MyFitness Solarise avamine muudab klubiliikmete treeningvõimalusi mitmekesisemaks, eriti just nende jaoks, kes soovivad treenida Tallinna südalinnas," selgitas Torn.

MyFitness Solarises hakkab 800-ruutmeetrises spordiklubis olema jõusaal ja rühmatreeningute saal ning pakkuma hakatakse ka personaaltreeninguid ja konsultatsioone.

Solaris keskuse tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul sobib MyFitness hästi keskuse aktiivse ja vaba aja sisustamisele suunatud kontseptsiooniga. "Südalinnas elavatel ja töötavatel inimestel on sügisest alates veel üks mõjuv põhjus Solarist külastada," märkis Palvadre, kelle sõnul napib kesklinnas kvaliteetseid sportimisvõimalusi. "Iga päev lõpetavad tuhanded inimesed Solarise lähiümbruses tööpäeva, lisaks ümbruskonna elanikud ja paljude koolide õpilased - nõudlus uue spordiklubi järgi on meie hinnangul tuntav," lisas Palvadre.

Samades ruumides lõpetab juulis oma tegevuse Tallinna Tantsuakadeemia, mille eestvedaja Märt Agu tunnistas, et senisel kujul osutus mitmekülgsele tantsuharidusele ja -harrastusele suunatud projekt liiga ambitsioonikaks.

2008. aastal tegevust alustanud My Fitness on kasvanud kiiresti Eesti suurimaks spordiklubide ketiks, opereerides tänaseks klubisid nii Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas kui Viljandis. MyFitness Solaris saab olema kümnes MyFitnessi klubi Eestis ning ettevõte loodab paari aastaga avada veel mitmeid uusi klubisid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757