Viru Keskuses avati Eesti suurim nutikas rattaparkla

Juuli keskel avati Viru Keskuses 10 mobiiliga lukustavat jalgrattaparkla kohta. Antud idee on välja mõelnud, arendanud ja teostanud noor Eesti idufirma Bikeep.

Bikeep juhatuse liikme Mikk Mosese sõnul kasutatakse tänu Tallinna lühikestele vahemaadele üha enam igapäevase transpordivahendina jalgratast: “Seetõttu kasvab ka vajadus turvaliste jalgrattaparklate järele. Ilmekalt tõestab seda Bikeepi mais avatud pilootprojekti suur kasutusaktiivsus. Tulevikus on plaanis avada uusi turvalisi parklaid üle Eesti ning laieneda ka välisriikidesse.”

Innovatiivses rattaparklas kaitseb ratast tugev terasest konstruktsioon, mida tangidega katki ei tee ega ka teisiti lahti ei muugi. Samuti on parklaalale paigaldatud alarmsüsteem, mis käivitub varguskatsel.

Lisaks uuenduslikule rattaparklale Viru Keskuse Estonia puiestee sissepääsu juures on keskuse külastajatele avatud ka tavaparkimiskohad Estonia puiestee, Laikmaa puiestee ja Tammsaare pargi sissepääsude kõrval ning Viru Keskuse kolmanda korruse parklas.

Bikeep osales rattaparkla ideega ka Eesti suurimal ettevõtluskonkursil Ajujaht, kus pälviti publiku lemmiku tiitel.

Viru Keskus on Eesti enimkülastatav ostukeskus, milles asub üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.  

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara