Olav Miil ostis 1/3 Jungentist

Kinnisvaraärimees Olav Miilile kuuluv OÜ Taali Grupp omandas juuli keskel 31% osaluse hulgimüügifirmas OÜ Jungent Group.

Miil ise tehingut kommenteerida ei soovinud. Äriregistris on omanikena lisaks Taali Grupile kirjas kaks SEB esindajakontot osalustega 48,3 ja 20,7%. Kontode taga on suure tõenäosusega Jaanus Krigolson ja Kait Liinev, kummagagi kontakti saada ei õnnestunud.

Olav Miil on tuntud oma tagasihoidlikkuse poolest, näiteks keeldus ta eelmisel aastal Äripäevas ilmunud loo jaoks pildistamisest. Tal pole ka kombeks intervjuusid anda. Miil on sellist suhtumist põhjendanud väitega, et ta ei ole avaliku elu tegelane.

Jungent Groupile kuulub mitu tütarfirmat kolmes Balti riigis. Kontserni põhilised tegevusalad olid mullu toidu ja esmatarbekaupade ning määrdeainete hulgimüük ja logistikateenuste osutamine. 2012. aastal oli firma käive 122 miljonit eurot, 7% tõus võrreldes eelnenud aastaga.

Osale arutelus

  • Jaanus Vogelberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara