Oleg Gross otsib ise poevargaid

Suurärimees Oleg Gross pani välja kuni 1000 euro suuruse vaevatasu, et tabada Tamsalus Grossi poodi rüüstanud isik(ud), kirjutab Õhtuleht.

Ööl vastu 30. juulit tungiti Tamsalus OG Elektra AS kauplusse Pille-Riin (Grossi Toidukaubad), kust varastati alkoholi ja sigarette. Pärast vargust pandi poe ustele üleskutse: "Tähelepanu! Informatsiooni eest, mis viib 30.07.2013 kauplusesse sissemurdjate tabamiseni, makstakse vaevatasuks kuni 1000 eurot".

"Omanikuna valutan ma südant kõige rohkem," ütleb Gross, miks firmajuht ise vihjete kogumisega tegeleb ja kuulutusele isikliku telefoninumbri pani.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara