Adidas avab Eestis oma esimese esinduskaupluse

9. augustil avab Adidas Tallinnas Rocca al Mare keskuses oma esimese rahvusvahelistele standarditele vastava firmakaupluse Eestis.

“Otsisime parimat asukohta Eesti esimesele kontseptsioonipoele kaua ning meil on hea meel, et just Rocca al Mare keskuse laienduse osas leidsime kaupluse pinna, mille ruumiplaneeringut oli võimalik muuta rahvusvahelistele standarditele vastavaks,” ütles Adidase Eesti turundusjuht  Evelin Pae.

Uues kaupluses saab müügipinda olema 140 m² ja valida on üle 2000 rõiva- ja jalatsiartikli vahel.

Avamispäeva eriürituse raames annetab adidas iga ostu pealt summa Keila SOS lasteküla jalgpallistaadioni renoveerimisfondi.

Adidas Group on üks juhtivatest spordikaupade tööstuse globaalettevõtetest, mis pakub oma põhibrändide adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport ja Reebok-CCM Hockey raames laia valikut tooteid. Korporatsiooni peakontor asub Saksamaal Herzogenaurachis ning kokku on grupil 46 000 töötajat. 2011. aasta müügikäive oli 13,3 miljardit eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara