Tartu Kaubamaja avas uuendatud Lastemaailma

Tartu Kaubamaja uues Lastemaailmas on kokku 980 m² müügipinda, millega see on suurim spetsiaalselt lastele disainitud keskkond Lõuna-Eestis.

„Tartus oodati Lastemaailma kaasajastamist juba pikisilmi ja nüüd on see saanud täiesti uue ilme,“ rääkis Kaubamaja ASi juhatuse esimees Erkki Laugus. „Meie eesmärgiks oli tekitada selline keskkond, kus igas vanuses laps tunneks end hästi ja iga detail on läbi mõeldud lapse huvisid silmas pidades. Laugus lisab, et seal on puutetundlikud ekraanid, mängude testimise võimalus, lava, mesterdamise ala.

Uuenenud Lastemaailmas on suurenenud eelkõige arendavate mängude ja mänguasjade valik ning lasterõivaste väljapanekust leiab mitmeid uusi kaubamärke.

Tartu Lastemaailma sisekujunduse autoriteks on OÜ Ruumilabor arhitektid Liisa Põime ja Janno Roos, kelle poolt loodud Tallinna Lastemaailma 4. korruse keskkond leidis äramärkimist ka 2012. aasta Kultuurkapitali arhitektuuripreemiate jagamisel.

„Veidi vähem kui kuu aja pärast avab Tartus uksed ka uus Kodumaailm. Sellega jõuab lõpule Tallinna ja Tartu Kaubamaja ühtlustamine, millega saame võrdväärset keskkonda ja kaubavalikut pakkuda oma klientidele mõlemas linnas,“ märkis Laugus.

Tartu Laste- ja Kodumaailma ümberehitusse investeeriti kokku 400 000 eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara