Jaekett aitab trenaþööri koju vedada

Alates maist pakub Prisma Peremarket klientidele võimalust tarbekaubad kullerteenusega koduukseni viia.

Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul laiendavad nad enda tarbekaupade valikut ning seoses sellega soovivad nad klientidele pakkuda ka suuremahuliste kaupade transpordi teenust koju. „Loodame, et kojuveo teenusega saame klientidele selles mures abiks olla,“ kinnitas Lainas.

Tarbekaupade transporditeenust on kasutanud hetkel vähesed ning edasise arendamisest on Prisma sõnul vara rääkida. Lainas kinnitas, et nad jälgivad klientide huvi ja teenuse arendusest lähtuvad sellest.

Prisma kasutab kaupade kojuveoks Cargobusi teenust, kes viib kauba kliendi koju tööpäevadel. Lainase sõnul saab klient kauba reeglina kätte 1-2 tööpäeva jooksul.

Toidukaupade kojuveo teenust ei plaani Prisma veel pakkuma hakata. „Toidukauba vedu eeldaks juba teistsuguseid tingimusi, kus jälgitakse ka transpordi ajal toodetele sobivat temperatuuri,“ rääkis Lainas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara