Apranga Grupp avab Tallinnas luksuslike brändide poe

Apranga Grupp avas Tallinnas uue moebrändide poe Nude, kus on esindatud mitmed luksuskaubamärgid nagu Gucci, Dolce & Gabbana, DSquared2 ja Ralph Lauren.

“Tegemist on meie esimese preemium-liinide projektiga. Varasemate Burberry frantsiisikaupluste avamised on süstinud julgust jätkata luksuskaupade müümisega ning seda suunda hoides arendada tulevaid uusi projekte kõigis kolmes Balti riigis,” sõnas Apranga Grupi peadirektor, Rimantas Perveneckas.

Üle poole miljoni eurost investeeringut nõudev 350 ruutmeetrine kauplus avatakse Tallinna vanalinnas, Burberry poe vastas. Kaupluse kujunduse on loonud tuntud Itaalia arhitekt, Ivana Ivernizzi oma stuudioga, keda aitas valgustuse kujundamisel Balestreri stuudio. Interjööri looja, Ivernizzi, lähtus kontseptsiooni loomisel kahest suunast: imperiaalsest stiilist inspireeritult viisakast ja hubasest, mis toob esile tumeda puidu taustal riiete siluette, ning tugevast ja geomeetrilisest, mis ilmestab valgusemängu lael ja seintel.

Hetkel kuulub Apranga Grupi kaubandusvõrku 143 poodi: 92 Leedus, 38 Lätis ja 13 Eestis. Ettevõte on Eestis tegutsenud ligemale 10 aastat ning järgneva kahe aastaga soovitakse oma positsiooni veelgi tugevdada. Apranga Grupi aktsiad on noteeritud Vilniuse börsil ja nad kuuluvad OMX Baltic 10 indexi nimekirja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara