Rakvere Põhjakeskuse poodide käive seitsme kuuga +10%

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste esimese seitsme kuu summaarne käive oli 18,4 miljonit eurot, ületades aastatagust tulemust 9,6% võrra.

Käibekasv aastatagusega võrreldes on olnud püsivalt positiivne alates 2010. aasta märtsikuust. Toodud käibenumbrid ei sisalda K-Rauta ehituskaupluse käivet, teatas Põhjakeskust omav OÜ Balti Teenused.

Seitsme kuuga külastas ostu- ja vabaajakeskust 1,44 miljonit inimest, mis on 7,2% enam kui mullu samal perioodil. Selle aasta juuli kujunes külastatavuse osas Põhjakeskusele ajaloo edukaimaks – juulis käis keskuses üle 255 800 kliendi. Varasemat rekordit hoidis eelmise aasta detsember enam kui 246 600 külastajaga.

Virumaa suurimas kaubanduskeskuses Põhjakeskus on 80 kauplust ja teenindusasutust, sh Rimi Hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus. Septembris tähistab Põhjakeskus viiendat sünnipäeva.

Põhjakeskuse omanik on alates 2009. aasta algusest Balti Teenused OÜ. Firma omanik on Toonart Rääsk. Ettevõtte mullune müügitulu oli 2,95 miljonit eurot ja kasum 428 000 eurot. Tunamullu ulatus Balti Teenuste müügitulu 2,74 miljoni euroni, kasumit teeniti aga 1,1 miljonit.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara