Wal-Mart alandas kasumiprognoosi

Maailma suurim jaemüüja Wal-Mart Stores alandas kehvakese teise kvartali müügi järel käesoleva majandusaasta kasumiprognoosi.

Arkansases asuva ettevõtte sõnul teenitakse 2014. aasta jaanuariga lõppeva aasta jooksul 5,10 kuni 5,30 dollarit aktsia kohta, vahendab Bloomberg. Varasem prognoos oli 5,20 kuni 5,40 dollarit aktsia kohta ning Bloombergi küsitletud analüütikud ootavad keskmiselt 5,29 dollarit aktsia kohta.

Müügitulu vähemalt aasta avatud olnud USA Wal-Marti poodides kukkus 26. juuliga lõppenud kvartalis 0,3%. Analüütikud ootasid keskmiselt 0,9% kasvu.

"Madala sissetulekuga tarbija on raskustes ning see on Wal-Martile mõju avaldamas," ütles Edward Jones & Co analüütik Brian Yarbrough, kel on aktsiale antud ostusoovitus. "Praegu on väga raske keskkond tegutsemiseks."

Uudise peale on Wal-Marti aktsia kukkunud 2,4%, makstes 74,6 dollarit. Sel aastal on firma aktsia tõusnud 9,2%.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara