H&M avab Eestis uksed 14. september

Hennes & Mauritz avab oma esimese kaupluse Eestis 14. septembril kell 11 Eesti suurimas kaubanduskeskuses Rocca al Mares.

“Teame, et moodi armastavad eestlased on H&Mi saabumisest põnevil ning nüüdsest on meil rõõm pakkuda oma Eesti klientidele moodi ja kvaliteeti parima hinna eest,” ütleb H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutav Marika Pyykkö. “Oleme poe jaoks kokku seadnud fantastilise meeskonna. Inimesed ja mood on need, mis eristavad meid konkurentidest,” lisab ta. 

H&M, Hennes & Mauritz, mis on tuntud hõlpsasti hoomatavate trendide, stiilsete rõivakomplektide ja kvaliteetsete klassikute poolest. Kauplus saab olema ligi 2500 ruutmeetrit suur.

Avamispäeval kingib H&M esimesele kümnele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.

Hennes & Mauritz AB rajati 1947. aastal Rootsis ning on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil. H&M Group’il on ligikaudu 2900 poodi 49 turul sealhulgas frantsiisiturud. 2012. aastal oli müük koos käibemaksuga 140 948 miljonit SEKi ning töötajate arv üle 104 000.

Kirjutage kommentaaridesse, mida sooviksite H&Mi käest teada saada. Millised oleksid need teemad, mis Teid huvitab? Huvitavamad küsimused küsin kindlasti ka H&Mi käest ja need leiavad kajastust ka Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebis Kaubandus.ee.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara