Tartu Tasku keskus tahab laieneda

Tasku keskus soovib ehitada täis Tartu bussijaama ja kaubanduskeskuse vahelise ala ning bussijaamast saab osa keskuse esimesest korrusest.

ASi Emajõe Ärikeskus juhataja Ain Tammvere sõnul soovitakse suurendada kaubanduspindade mahtu ning parandada bussiterminali teenust. Lisaks on konverentsikeskusel vaja juurde saali.

Praegu koostab ettevõte detailplaneeringut. “Kuna me teeme detailplaneeringut, siis me ei ole veel hakanud tegema hoone ehituslikku ja arhitektuurset projekti ja sellest tulenevalt ei saa me rääkida ka veel mingitest uutest tulijatest. Me teame, kus ja kuidas me saame laiendada kaubanduspindu. Oleme välja mõelnud bussiterminali uue taseme ja busside liikumise suuna ja lisaks sellele on meil olemas ka üks idee ja asukoht, kuidas lahendada konverentsikeskuse ruumipuudus,” selgitas Tammvere.

Kui palju laiendus maksma võiks minna ja milline see täpselt välja nägema hakkab, on Tammvere sõnul veel vara rääkida. “See tuleb välja alles siis, kui hakatakse tegema ehituslikku ja arhitektuurset projekti,” ütles ta.

“Kõik praegu arvavad, et kohe hakkab ehitus pihta,” märkis Tammvere. “Tegelikult me alles mõtleme, millistele aladele laiendused tulevad, lepime kohaliku omavalitsusega kokku kõik need tingimused ja reeglid selleks, et hakata asja projekteerima. Me küll tegeleme siin paralleelselt eskiisprojekti koostamisega, aga läheb aega, kuni see üks kord kaante vahele saab. Seda saab edasi arendada eelprojektist, mille alusel me saame ehitusluba hakata taotlema.”

Tammvere ütles, et ehitusloa taotlemiseni jõutakse ilmselt uue aasta alguses. “See oleks selline reaalne ajaline perspektiiv,” lisas ta.

Osale arutelus

  • Marie Udam

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara