Selver sulgeb Kaubamaja gurmeekaupluse

Alates 1. septembrist sulgeb Selver gurmeekaupluse Kaubamaja B-galeriis klientide vähese huvi tõttu.

„Oleme saanud klientidelt tagasisidet, et peaksime müüma gurmeetooteid koos teiste toiduainetega, et inimene saaks kõik kiirelt ja ühest kohast kätte,“ kommenteeris Selveri avalike suhete juht Annika Vilu. Lisades, et mitmed kliendid on kurtnud autoga ligipääsetavuse keerukust südalinna poodidele. „Meil on  olnud kesklinnas üksteisest 450 meetri kaugusel kaks kauplust, septembrist jätkab nendest vaid üks.“

Ühe kaupluse sulgemisega avatakse Järve Selveris  septembri teisel poolel gurmeeosakond. „Lisaks Järve Selveri gurmeeosakonnale on meil sarnane plaan veel teistegi suuremate Selveritega,“ rääkis Vilu.

Tema sõnul ei saa nad avaldada ühegi konkreetse kaupluse majandustulemusi, kuid keti tulemused on tervikuna avaldatud börsil.

Selver avas esimese gurmeekaupluse möödunud aasta 11. septembril.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara