Rõivamüüja LPP käive kasvas kaheksa kuuga veerandi võrra

Selle aasta kaheksa kuuga on Eesti ühe suurima rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ emafirma LPP SA Capital Groupi käive võrreldes aasta varasemaga kasvanud neljandik.

Seejuures tõusis augustis kontserni käive mullusega võrreldes 31 protsenti, 81,9 miljoni euroni.

Eestis kaubamärke Reserved, Mohito, Cropp ja House esindava LPP Retail Estonia OÜ juhatuse liige Hendrik I. Pass ütles, et ka Eesti tulemustega võib rahule jääda.

"Emaettevõte LPP Capital Group on alates kevadest hinnatasemed Euroopa Liidu turgudel ühtlustanud ehk hindu on langetatud kuni 20%. See näitab, et kontserni poolt uuenenud brändide kontseptsioonid ja hinnapoliitika on tarbijale sobiv ning müügitulemused paranevad," märkis ta.

LPP Retail Estonia OÜ avas augustis Tartu Lõunakeskuses Lõuna-Eesti suurima jaebrändi kaupluse Reserved (1370 m²) ning laienenud müügipinnaga Croppi (500 m²), opereerides nüüd Eestis ligi 9200ruutmeetrisel kaubanduspinnal.

LPP Retail Estonia OÜ on rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis toob maale kaubamärke Reserved, Mohito, House ja Cropp. Firma annab Eestis tööd kokku 164 inimesele. Esimese Reservedi kaupluse avas ettevõte veebruaris 2002.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara