Autor: Maarit Eerme • 11. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LPP avab järgmisel aastal kümme kauplust 

Eesti suurima müügipinnaga rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ uuendab ja avab järgmisel aastal kümme kauplust ning suurendab oma müügipinda 15 200 ruutmeetrini.

„Kokkulepped uute ja laienenud pindade avamiseks on kaubanduskeskustega sõlmitud, praegu käib projekteerimine ning ehitustööd algavad järgmise aasta alguses,“ sõnas LPP Retail Estonia OÜ juhatuse liige Hendrik I. Pass.

„Järgime kontserni strateegiat suurendada kaubanduspindasid just olemasolevates ja hästi toimivates kaubanduskeskustes,“ märkis Pass.

Järgmise aasta mais avab Viru Keskuses uksed uue kontseptsiooniga Reserved. Juunis on plaanitud Narva Astri kaubanduskeskuses kokku nelja uue – Reserved, Cropp, Mohito ja House – kaupluste avamine, kus müügipind kasvab seniselt 470 ruutmeetrilt 2477 ruutmeetrini. Sügisel valmib Ülemiste kaubanduskeskuses viis rõivakauplust, mis hõlmab kokku 3112 ruutmeetrit kaubanduspinda. Ühtlasi on Ülemiste esimene kaubanduskeskus, kus on esindatud ja avatakse korraga kõik LPP kontserni viis kontseptsiooni, viienda kontseptsioon kaubamärk on Sinsay.

„Järgmise aasta lõpuks peaks meil olema avatud 25 kauplust, kui vahepeal ei teki uusi ja huvitavaid võimalusi oma äri laiendamiseks,“ lisas Pass. 

Käesoleva aasta aprillis avas LPP Retail Estonia Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses piirkonna suurima Reserved kaupluse, mis hõlmab 1500 ruutmeetrit müügipinda. Augusti lõpus taasavati Tartu Lõunakeskuses uue kontseptsiooniga Reserved ja laiendatud Cropp kauplus. Samuti sulges ettevõte nõrkade tulemuste tõttu ühe Cropp kaupluse Rakvere Põhjakeskuses alates septembrist.

Aasta kaheksa esimese kuuga on LPP Retail Estonia OÜ emafirma LPP SA Capital Groupi käive võrreldes aasta varasemaga kasvanud neljandiku võrra 573,6 miljoni euroni. Augustis tõusid kontserni käibenumbrid 2012. aastaga võrreldes 31 protsenti, kasvades ligi 81,9 miljoni euroni.

LPP Retail Estonia OÜ on juhtiv rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis esindab Reserved, Mohito, House ja Cropp kaubamärke ning haldab 9200 ruutmeetrit kaubanduspinda. Firma annab Eestis tööd 164 inimesele. Oma esimese Reservedi kaupluse avas ettevõte 2002. aasta veebruaris.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757