Maxima investeerib ligi üheksa miljonit

2015.  aasta esimesel poolel algab Tallinnas Ehitajate tee 148 asuval krundil Maxima XXX hüpermarketi ehitus, kuhu Maxima investeerib ligi üheksa miljonit eurot. 5000-ruutmeetrise müügipinnaga kaupluse rajamisega luuakse ligi 250 uut töökohta.

Koos kauplusehoone ja parkla rajamisega investeerib Maxima ka krundiga külgneva Ehitajate tee ja Õismäe tee ristmiku ümberehitusse. Kokku ulatub Maxima investeering Tallinnasse esimese XXX-kontseptsiooni ehk suurima Maxima kaupluse rajamisse ligi 9 miljonit eurot. Kauplus valmib eeldatavalt 2015. aasta lõpuks.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki  Erilaidi hinnangul on Haabersti väga perspektiivikas piirkond. „Meil tegutseb seal praegu kaks poodi ja juba detsembris avame aadressil  Õismäe tee 46 Maxima XX supermarketi, mis on seal varem tegutsenud kodukauplusest enam kui kaks korda suurema müügisaaliga,“ rääkis Erilaid.

Ehitajate teele rajatava kaubanduskeskuse üldpind on 7000 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla ligi 5000 ruutmeetrit.

Maxima Eesti kaupluseketti kuulub 70 kauplust ja ettevõtte annab tööd 3900 töötajale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara