Kaubanduse Aastakongressil juba üle 120 osaleja

Kaubanduse Aastakongressile on ennast kirja pannud juba üle 120 kaubanduse valdkonna spetsialisti ja juhi.

9. oktoobril toimuv Kaubanduse aastakongress on järjekorras teine kaubandusvaldkonda tunnustav sündmus, mis on korraldatud seoses Äripäeva jae- ja hulgikaubanduse TOPi ilmumisega. Kongressile on kirja pannud juba üle 120 kaubandusvaldkonna spetsialisti ja juhti.

Seekord oleme kohale toonud põnevad esinejad Ameerika Ühendriikidest, Suurbritanniast ja Rootsist. Nemad annavad kongressil ülevaate maailma jaekaubanduse innovatsioonist, Põhjamaade e-kaubanduse arengusuundadest ning Tesco kliendiandmete kasutamisest lojaalsusprogrammist.

Lisaks kuuleb kongressil kohalike kaupmeeste kogemusi ja arenguplaane tulevaks aastaks ning kaubanduse tulevikusuundadest. Lisaks antakse ülevaate majanduse arengusuundadest, palkadest ja tööjõust ning kliendiandmete kasutamisest.

Kuni reedeni on hea võimalus osaleda Kaubanduse tippsündmusel soodushinnaga 209 eurot (km-ga 250,80 eurot). Vaata kongressi kava ning osalejate nimekirja.

Kaubanduse aastakongressile on võimalik registreeruda SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara