Uut tüüpi kirbukas: rendi riiul ja müü, mida tahad

Uut tüüpi kirbukal võib igaüks rentida endale riiuli ja stange ning oma ülearused riided ja muud asjad sinna müügile panna kirjutab TallinnCity.

«Me anname inimesele rendile tüki põrandapinda koos riiuli ja stangega ning anname ka hinnasildid. Inimene toob oma asjad siia, paneb neile hinnasildid külge ja kogu raha, mis ta nende asjade müügiga teenib, saab ta endale. Meie võtame renti ainult põranda, riiuli ja stange eest ja müüme inimeste eest nende asjad maha,» rääkis Kodu Kirbuka juhataja, müüja ja üks omanikke Eliisa Mõistlik.

Uut tüüpi kirbukas asub Tallinnas Sõle ja Paldiski mnt nurgal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara