H&M ei suuda Inditexiga sammu pidada

Maailma rikkuselt kolmas mees Amancio Ortega on kasvatanud edumaad Stefan Perssoni ja Tadashi Yanai ees tänu Inditexi aktsia tõusule, vahendab Bloomberg.

Alates mullu märtsist, kui Bloomberg hakkas arvutama miljardäride indeksit, on Inditexi omaniku Amancio Ortega varandus kasvanud 57%.

Ortega Inditex on suutnud kasvatada Perssoni H&Mist ja Yanai Fast Retailingust kolme aasta jooksul kiiremini EBITDA-marginaali. Inditex on kasvatanud poodide arvu 6100ni, mida on topelt võrreldes H&Mi ja viie kordselt Jaapani rikkaima mehe Yanai kontrollitavast Fast Retailingust.

Analüütikute soovitustelt on Zara saanud maksimaalsest viiest pallist 3,5 võrreldes H&M 2,9 ja Uniglo veetud Fast Retailingu 2,7.

77aastase Ortega varandus on kasvanud eelmise aasta märtsi 38,8 miljardilt dollarilt 61,1 miljardile. Tänavu on varandus kasvanud 6%. Maailmas rikkuselt 16. inimese Perssoni varandus on tänavu kasvanud 21%, 29,7 miljardile dollarile. Yanai on maailmas rikkuselt 41. kohal. Tema varandus on tänavu kasvanud 46%, 18,4 miljardile dollarile.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara