Kaubamaja ehitab Viimsisse kaubanduskeskuse

Viimsi südamesse, Haabneeme, kerkib 2015. aastaks uus kahekorruseline kaubanduskeskus, mille põhiüürnikuks saab Selveri hüpermarket suurusega ligi 4000 ruutmeetrit.

Kahekorruselise kaubanduskeskuse 14 000 ruutmeetrile on planeeritud lisaks Selverile erinevad kaubanduspinnad, toitlustuskohad, spordiklubi ning mitmed teised vaba aja veetmise võimalused. Hoone projekteerimise juures nähakse võimalust ka kogukonnale oluliste ruumide, näiteks raamatukogu, ehitamiseks.

„Hindame asukohta erakordselt heaks, sest Viimsi kiirelt arenevas elukeskkonnas puudub täna suur kaubandus- ja teeninduskeskus,“ räägib Selveri keti juht Andres Heinver. „Rajame kaubanduskeskuse, mida saab võrrelda näiteks tänase Pirita Selveriga“.

Kaubanduskeskus rajatakse Randvere teele, Tallinna poolt tulijale enne ringteed vasakut kätt. Tegu on suuruselt kuuenda Selveriga. Kaupluses saab tööd vähemalt 70 inimest ning keskendutakse peamiselt laiale toidukauba valikule, kuid kätte saab ka vajaliku esmatarbekauba.

„Ootame kõiki huvilisi läbirääkimiste laua taha, sest keskusesse on planeeritud nii kaubanduspinnad kui toitlustuskohad ja vaba aja veetmisega seotud teenused,“ kutsub Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht Peeter Kütt huvilisi endast märku andma.

Keskuse rajab Tallinna Kaubamaja Kinnisvara, mis omandas 2,3-hektarise kinnistu Viimsi vallas Haabneemes. Projekteerimistöödega alustatakse käesoleval aastal ning ehitustöödega 2014. aastal. Keskus valmib praeguse plaani kohaselt 2015. aasta esimeses pooles.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 40 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara