Hoiupõrsa müntide vahetuspunkt Lasnamäe Prismas

Septembri teisel poolel paigaldas Prisma Peremarket koos Hansabiga Lasnamäe kaupluse infoleti juurde Baltikumi esimese iseteenindusliku mündideponeerija Coin Casheri.

Seni on Scan Coin mündideponeerijat Eestis kasutatud suuremates pankades.

Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektori Kadri Lainase sõnul on antud projekti eesmärk pakkuda klientidele lisateenust piirkonnas, kus keegi teine müntide vahetamise teenust ei paku. „Eesmärgiks ei ole sularahaarvelduste vähendamine,“ kinnitas Lainas. Lisades, et poe kassas ei ole nende jaoks vahet, kas klient tasub sularahas või kaardiga, vaid oluline on kliendi mugavus.

Hansab uudiskirjas on välja toodud, et mündideponeerija Coin Casher on spetsiaalselt jaekaubandusettevõtetele disainitud mündideponeerija, mis on kasulik nii kaupluse klientidele kui ka kauplusele endale. "Kauplus saab kasu sellest, kui kliendid oma mündid just neile toovad ning müntide eest saadud kviitungi eest neilt kaupu ostavad. Samuti ei pea kaupmees münte vahetusrahaks juurde ostma,“ütles Hansabi müügijuht Alo Männiksaar.

Lainase sõnul ei lähtunud antud koostöös aparaadi tasuvusajast, vaid sellest, et kas klientidel võiks olla mündivahetuse teenuse vastu huvi. „Hetkel alustame Lasnamäelt ja jälgime kui kiiresti ja hästi kliendid antud teenuse omaks võtavad,“ ütles Lainas.

Seade on väliselt kujundatud Prisma Peremarketi brändi toonidega koos tunnuslausega.

Antud kontseptsioon on mujal maailmas väga populaarne, kuna aitab kaupmehel vahetusraha tellimise pealt kulutusi kokku hoida ning on kliendi jaoks mugav ja paindlik teenus, mis on kätte saadav hiliste õhtutundideni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara