Kaja Kallas: meie teada eestimaalastel raha ei ole

Riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas avaldas Äripäeva Kaubanduskongressi avakõnes Swissótel´is üllatust, et Hullud Päevad ummistavad jätkuvalt Tallinna tänavaid.

"Kaubanduskongressi toimumine samal päeval kui Swissotel´i kõrval asuvas Stockmann´i kaubanduskeskuses algavad Hullud Päevad on sümboolse tähendusega," ütles Kallas oma avakõnes. Kallase sõnul on neil Riigikogus teadmine, et eestimaalastel raha ei ole, kuid talle tundub, et reaalsus on siiski teine. Muuhulgas saavutas  Stockmanni AS täna avaldatud Äripäeva Jaekuabanduse TOPis kolmanda koha, LPP Reatail Estoni OÜ ja võitja Põldma Kaubanduse ASi järel. 

Marika Merilai Kaupmeeste Liidust ütles Kaubanduse TOPi autasustamise sissejuhatuses, et kaubandus on Eestis oluline majandussektor andes tööd üle 80 000 inimesele ja moodustades SKPst rohkem kui kümnendiku. Merilaid avaldas heameelt, et Äripäev parimaid kaupmehi igaaastaselt läbi Kaubanduse TOPi tunnustab.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara