Selveri endine tegevdirektor Iivi Saar avas oma kohviku

Selveri keti endine tegevdirektor avas Õismäel asuvas ärihoones prantsusepärase kohviku ja pagariäri Lyon.

„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar. „Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud.”

Kohviku sisekujunduse on teinud sisearhitektuuribüroo Ruumilabor, kohviku ja pagariäri korporatiivse näo reklaamibüroo Identity.

Kohvik ja pagariäri Lyon (Café & Boulangerie) on prantsuse stiilis kohvik ja pagariäri.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara