Hortes alustab jõulumüügiga 1. novembril             

Kodu- ja aianduskeskus Hortes alustab jõulumüügiga reedel, 1. novembril, kus on valikus seitse erinevat jõulukollektsiooni.

Reedel tutvustab Hortes uusi jõuluteemalisi sisustustrende, mida näeb ka mujal Euroopas. 

Hortese väljapanekujuhi Tiina Viik’i sõnul annavad sel aastal Hortese 3500 m2 suuruses väljapanekus tooni seitse erinevat kollektsiooni, mida seob põhivärvina valge. Tahame pakkuda värskendavaid alternatiive traditsionaalsele puna-rohelisele jõulugammale. Nii oleme toonud klassikaliste jõulude kõrvale moodsamad kollektsioonid, mille eesmärgiks on inspireerida kodusisustajaid julgemalt katsetama," rääkis Viik.  

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara