Jysk investeeris  100 000 eurot

Täna, 31. oktoobril, avas Jysk Lasnamäe Centrumis renoveeritud kaupluse, kuhu investeeriti 100 000 eurot.

Jyski Baltimaade juhi Dace Zundure sõnul on uue kontseptsiooniga juba viis Eestis asuvat kauplust – kolm Tallinnas, üks Tartus ja üks Narvas. “Tehtud investeeringud on ennast õigustanud ning edaspidi hakkame järk-järgult uuele disainikontseptsioonile üle viima ka teisi Jyski kauplusi,” sõnas Zundure.

Kaupluses on 1200 ruutmeetrit kaubanduspinda ning on kujundatud põhimõttel "kauplus kaupluses", mis aitab klientidel lihtsamalt kaupluses orienteeruda.

Rahvusvaheline kodu- ja sisustuskaupade kaupluste kett tegutseb 34 riigis üle maailma. Eestis on kaheksa Jyski kauplust: neli Tallinnas, kaks Tartus ning üks Narvas ja Pärnus.  Jyski rajaja on Taani ettevõtja Lars Larsen, kes avas oma esimese poe Taanis 1979. aastal. Balti riikides tegutseb Jysk frantsiisilepingu alusel.

Jysk Eesti 2012. majandusaasta käive oli 17,67 miljonit ning kasum 766 tuhat eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara