Ruukki avab Tallinnas uue teeninduskeskuse

Ruukki laiendab oma tooteportfelli ja avab järgmisel nädalal Tallinnas uue teeninduskeskuse katusetoodete klientidele.

Uus Ruukki Express lennujaama lähedal teenindab nii eraisikuid kui professionaalseid ehitajaid ja katusepaigaldajaid.

"Uus kauplus-tüüpi Ruukki Express pakub klientidele laia valikut katusematerjale ja -tarvikuid, professionaalseid töövahendeid ja teenuseid," kinnitas Ruukki Expressi ärivaldkonna juht Kalvar Kase pressiteates.

Lisaks Tallinnale avatakse järgmisel aastal teeninduskeskused ka Jõhvis, Tartus ja Pärnus.

Ruukki Expressil on üle 40 teeninduskeskuse Soomes, Rootsis, Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Slovakkias.

Ruukki on spetsialiseerunud terastele ja terasest ehitamisele. Ettevõttel on ligi 9000 töötajat ning edasimüüjate võrgustik 30 riigis, sh Indias, Hiinas ja Lõuna-Ameerikas. Ruukki müügikäive mullu oli 2,8 miljardit eurot. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Helsingi börsil.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara