Prisma testib kaupade ettetellimise teenust

Möödunud nädalal alustas sadama Prisma Express kaupluses kaupade ettetellimise teenuse pilootprojekt, kus kaup komplekteeritakse kliendile sobivaks ajaks kokku.

Prisma Peremarketi turundusjuht Silver Säga rääkis, et nad on juba mõnda aega saanud klientidelt tagasisidet, et nad võiksid pakkuda toodete komplekteerimise teenust.

„Alates eelmise nädala teisest poolest oleme sadama Prisma Expressis seda katsetanud,“ rääkis Säga. See tähendab seda, et kliendid saavad esitada ettetellimuse selleks ettenähtud keskkonnas interneti teel ning kaup komplekteeritakse kaupluses kokku. „Klient saab valida aja millal ta kaubale kauplusesse järgi tuleb.“ Lisades, et toodete eest maksmine toimub kauba kättesaamisel.

Säga sõnul ei ole nad antud teenust tõepoolest reklaaminud, sest see on alles katsetamisjärgus. Sadama Prisma Express sai tema sõnul valitud pilootprojektiks, kuna see kauplus on teistest väiksem ning eritemperatuuri vajavad tooted moodustavad sealsest ostukorvist suhteliselt väikese osa.

"Kui oleme testimisega ühele poole saanud ja pilootprojekt õnnestub, kaalume kindlasti selle süsteemi laiendamist ka teistesse Prismadesse ja siis juba mitmes keeles ning suurema sortimendiga," täpsustas Säga hetkel piltootprojektina käivitunud soomekeelset ettetellimiskeskkonda.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara