Bauhof: tahame lähiaastatel kasvada Eestis 20 kaupluseni

Ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja Bauhof tahab lähiaastatel keti kaupluste arvu Eestis kasvatada 20ni – uusi kauplusi plaanitakse lisaks Harjumaale avada ka teistes olulistes piirkondades üle Eesti.

“Eesti ehitussektori stabiilsus on taastunud, seda eriti uue kinnisvara puhul, kuid ka eluasemete uuendamine on hoogustunud,” märkis Bauhof Group ASi tegevjuht Mart Vau. “Uute kaupluste avamine on peamine käibekasvu allikas – tarbija eeldab, et kaup tuleb talle ise koju kätte. Nendele ootusele vastutulekuks on meil vaja katta kogu Eesti ühtlase kauplustevõrguga, milleks vajame täiendavalt 5-7 uut kauplust. Eesti on meie jaoks koduturg ning seetõttu keskendume siinse müügivõrgu terviklikule väljaarendamisele.”

“Uute kaupluste kontseptsioonid varieeruvad ning lähtuvad konkreetsest asukohast,” märkis Bauhof Group ASi turundusdirektor Britte Maidra. “Värskeim, Mustika keskuses avatud Bauhof on uue linnakaupluse kontseptsiooniga.”

Eelmisel nädalal avas ettevõte Tallinnas Mustika keskuses oma 13nda kaupluse Eestis, kus on ligi 4000 ruutmeetrit müügipinda ning 20 töötajat.

Bauhof Group ASi 2012. aasta käive Eestis kasvas 10% võrra 74,6 miljoni euroni ning ärikasum oli 3,5 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis kokku 13 kauplust. Ettevõttes töötab üle 450 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara